• Ukončení sezóny 2023 / 24

    Děkujeme všem návštěvníkům za přízeň v letošní lyžařské a sáňkařské sezóně. Těšíme se na následující a pevně věříme, na sněhové podmínky, příznivou sezónu 2024 / 25.

    Váš Tým Ski Filip Smržovka
  • Skiareál Filip Smržovka

    Navštivte Skiareál FILIP a Přírodní Sáňkařskou dráhu Smržovka a užijte si zábavy společně s celou rodinou za rozumné ceny.
  • Škola sáňkování

    Máme pro vás novinku! Otevíráme jedinou školu Sáňkování v ČR pod vedením trenérů s mezinárodní certifikací a medailistů z mistroství. Čtěte více
  • Půjčovna saní

    Půjčte si v naší půjčovně exklusivní sportovní saně JK SPEED 127 a svezte se na téměř 4 km dlouhé Přírodní sáňkařské dráze z vrcholu Černé studnice až k dolní stanici Lyžařského vleku FILIP. Čtěte více
  • Parkování Černá Studnice

    Upozornění pro návštěvníky Černé Studnice a sáňkařské dráhy. Pro parkování vašeho vozidla využijte záchytného parkování ve skiareálu Filip Smržovka nebo dočasně vytvořené parkovací plochy poblíž Horní Černé Studnici (chata Granit). V žádném případě se nepokoušejte svým vozidlem dojet až k rozhledně Černá Studnice.

    Děkujeme a těšíme se na Vaší návštěvu.
    Tým Skiareálu Filip Smržovka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


 


Snowflake is a modern and responsive Joomla Template ready to tell a story about your business, restaurant, hotel, portfolio or eCommerce website. It is a highly customizable Joomla theme with several ready-made color schemes that you can further tweak using one click color pickers with the built in "real time customizer".

The theme packs everything you expect from premium Joomla theme such as image slider, mosaic & grid module, unlimited color variations, dozens of shortcodes, Google Fonts library and Font Awesome integration.

We have built in the "All-In-One Module" (roksprocket) with a slideshow, mosaic and grid layout. The module provides unprecedented control, with a user friendly interface and extensive configuration options. The UI is powered by ajax, allowing for the dynamic display of data and controls based on variables, such as layout type or through one of the filters or content selectors.

At last but not least you can set a full size background for your website which can be selected comfortable from Joomla backend Templare parameter.

Snowflake


Webové kamery

HORNÍ STANICE
DOLNÍ STANICE

Parkování

Parkování je zajištěno na centrálním parkovišti č. 3 ve skiareálu Filip.

Autobus

Autobusová zastávka Bílý Mlýn je vzdálena 100 m od skiareálu Filip.

Vlak

Vlaková zastávka Smržovka střed je vzádlena 200 m od skiareálu Filip.


Kde nás najdete